יום שבת, 23 ביולי 2016

קצת על שוקו וניל

ברוכים הבאים לבלוג שלנו, בלוג שוקו וניל.

אתם בטח תוהים לעצמכם מאיפה הגיע השם הזה, אז אנחנו נספר לכם.
אנחנו שניים, שני אנשים שכבר נמצאים בזוגיות למעלה מ-10 שנים (והיא התחילה בגיל 16 למי שמתעניין),
שני אנשים שמאוהבים בגלידות, שני אנשים שכל פעם מחפשים את הגלידרייה הטעימה הבאה, שני אנשים שהדבר העיקרי שהם בודקים לפני שהם טסים לחו"ל, זה איפה הגלידות השוות נמצאות, או כמו ההודעות שאנחנו רגילים לראות בווטסאפ: "יואוווו, מה זה הדבר המטורף הזה??" - אז אכן מטורף ואכן טעים. 




אבל היי, אנחנו לא באגדות וכבני זוג משכבר הימים, חילוקי דעות זה חלק מהמשוואה, אז אמנם אנחנו שני אנשים שחולקים אהבה לגלידות, אך יחד עם זאת, אנחנו אוהבים טעמים הפוכים (וזה בעצם הנושא העיקרי בכל פעם שאוכלים גלידה - "פיסטוק?? אין מצב", "עוד הפעם שוקולד? את בעצם אוכלת פה שוקולד עם שוקולד, אולי קצת גיוון?" - אז מכאן הגיע לו השם - שוקו (הצד שלה) וניל (הצד שלו). 

לפעמים הצד השוקולדי משתלט על הגלידה ולפעמים הצד הוניל\כל מה שהוא לא שוקולד משתלט על הגלידה.
אבל, בינינו, כולנו יודעים איזה צד משתלט בעיקר על הגלידה (כמובן באמצעות שכנועים שלא יביישו עו"ד בבית המשפט העליון). 




אז מה בעצם יהיה לנו פה? יהיה שוקו ויהיה וניל. פשוט ככה. אנחנו נסקור גלידריות ברחבי הארץ (ובחו"ל), נציג לכם טרנדים חדשים וטעימים בעולם הגלידות ולכו תדעו, אולי אפילו נתחיל בייצור גלידה משלנו. 

יאללה, בואו נצא לדרך, למסע טעים אחר הגלידות המופלאות עם סוכריות בטעם ירח וכוכבים (כמו שהאחיינית בת השנתיים וחצי שלה מתארת את זה:)

שוקו וניל. 





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה